Wat anderen zeggen:

We zijn erg trots op de service die we bieden en staan achter elk product dat we voeren. Lees onze getuigenissen van onze tevreden klanten.
Taipio

Google review

Wat ik waardevol aan Miriam vindt is dat zij jou je sterke karaktereigenschappen laat ontdekken.

De connectie met Miriam voelde direct vertrouwd. Ze behandelde mij als een goede vriend waardoor ik mij erg op mijn gemak voelde. Dit hielp mij om mijn gedachtes en emoties goed te kunnen verwoorden.

Miriam is eerlijk, recht voor dr raap en laat zich niet snel meeslepen door irreële gedachten. Ze luistert naar je verhaal en spiegelt wat je zegt. Dit zorgde bij mij voor bewustwording in mijn eigen gedachtegang. Miriam geeft goed onderbouwde argumenten als zij het niet eens met je is en kan zij je begeleiden naar mogelijke oplossingen indien dat nodig is.

Ik ben Miriam dankbaar omdat zij mij heeft geleerd om van mijzelf te houden. In het begin was dat niet makkelijk, maar door de persoon die zij is voel je vanzelf wat die liefde hoort te zijn.

Astghik

Google review

Sterk aanbevolen!!!

Miriam, je bent echt een geweldige levenscoach. Heel erg bedankt voor je hulp bij life-coaching, ik wou dat ik dit jaren geleden met je had gedaan, beter laat dan nooit.

Sasha Antonov

Google review

Geweldige luisteraar en coach! Ze heeft me gemotiveerd om mijn problemen aan te pakken en mijn leven weer op de rails te krijgen. Het maakt niet uit hoe klein de dingen zijn die je blokkeren om door te gaan, Mariam is geduldig en helpt je om de obstakels die je jezelf stelt te verwijderen. Ik zou haar zeker aanbevelen. Dank je!
Armando

Google review

Begon sessies met haar en het is verbluffend hoe direct en nauwkeurig Miriam is. In het begin werk je wat het belangrijkste probleem is en hoe dit je leven heeft beïnvloed. De sessies zijn gericht op jou als de materiedeskundige van je leven in plaats van alleen maar te vertellen hoe je beter kunt worden.

Ik heb met haar geleerd dat we jezelf moeten vergeven voor de keuzes die we in ons verleden hebben gemaakt om onszelf te verbeteren. Het gaat erom te leren hoe we het verprutst hebben en hoe we ons kunnen ontwikkelen ... Om onszelf met liefde en liefde te zien.

Ze kan de weg wijzen, maar uiteindelijk ben jij degene die de verandering doorvoert en wiens leven je leven zal veranderen.

Les

Google review

Het hielp me met mijn zelfvertrouwen en sociale vaardigheden.
Nu heb ik meer controle over mezelf en doe ik nieuwe dingen om mijn leven te verbeteren.